WIJ ZIJN DE BRUG TUSSEN DE REGIO EN HET NEDERLANDSE BEDRIJFSLEVEN

Wil jij in contact komen met bedrijven en partners op de Nederlandse markt, waarbij je een win-win situatie wil creëren? Beide profiteren van elkaars business-model en kijken hoe je gezamenlijk naar een doel kunt werken? De creatieve en gepassioneerde project managers van Spalder Media Group brengen je in contact met de juiste mensen.

Untitled_Artwork 35

Wij zijn trots op ons geleverde werk!

Tirol campagne Randstad

Voor onze klant Tirol hebben wij een grootschalige Out-of-Home campagne opgezet in de Randstad. Doel van deze campagne was het vergroten van de naamsbekendheid van de regio.

Zillertal Arena Outdour Campagne

Om de naamsbekendheid van de Zillertal Arena te vergroten in de regio van Amsterdam, hebben wij een grootschalige Outdoor Campagne opzet voor onze klant, waarbij we digitale Out-of-Home hebben gecombineerd met statische uitingen langs de snelweg.

Bever Instore winactie

Midden in de doelgroep aanwezig zijn en bezoekers van de Bever shops interesseren voor een vakantie in SkiWelt? Dat was het doel van onze klant. Een succesvolle campagne waarbij wij honderden Nederlanders geënthousiasmeerd hebben voor een vakantie in de SkiWelt.