MEER BEZOEKERS, MEER LEADS EN DUS MEER NEDERLANDERS NAAR JOUW REGIO?

Online marketing is één van de meest essentiële onderdelen van de marketingmix. Vol inzetten op dit marketinginstrument is dan ook ook erg belangrijk. Wil jij meer bezoek naar je website, organisch beter vindbaar worden op de Nederlandse markt of wil jij Google gaan inzetten om meer sales en leads te genereren? Voor de toerismebranche zijn wij jouw juiste partner om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Ga in gesprek met één van onze gepassioneerde bestemmingsmarketing specialisten en bereik de Nederlandse vakantieganger.

Wij zijn trots op ons geleverde werk

Tirol campagne Randstad

Voor onze klant Tirol hebben wij een grootschalige Out-of-Home campagne opgezet in de Randstad. Doel van deze campagne was het vergroten van de naamsbekendheid van de regio.

Zillertal Arena Outdour Campagne

Om de naamsbekendheid van de Zillertal Arena te vergroten in de regio van Amsterdam, hebben wij een grootschalige Outdoor Campagne opzet voor onze klant, waarbij we digitale Out-of-Home hebben gecombineerd met statische uitingen langs de snelweg.

Bever Instore winactie

Midden in de doelgroep aanwezig zijn en bezoekers van de Bever shops interesseren voor een vakantie in SkiWelt? Dat was het doel van onze klant. Een succesvolle campagne waarbij wij honderden Nederlanders geënthousiasmeerd hebben voor een vakantie in de SkiWelt.