Eén aanspreekpunt voor al jouw media-inkoop

Wil je één aanspreekpunt voor al jouw media-inkoop? Dan ben je bij Spalder Media Group aan het juiste adres. Voor al jouw media-inkoop, zowel online als offline. Samen met onze experts kijken wij hoe wij jullie doelstellingen kunnen realiseren door de inzet van de juiste marketingkanalen. Ons grote netwerk in de reisbranche en onze rijke ervaring maken het verschil!

Wij zijn trots op ons geleverde werk!

Tirol campagne Randstad

Voor onze klant Tirol hebben wij een grootschalige Out-of-Home campagne opgezet in de Randstad. Doel van deze campagne was het vergroten van de naamsbekendheid van de regio.

Zillertal Arena Outdour Campagne

Om de naamsbekendheid van de Zillertal Arena te vergroten in de regio van Amsterdam, hebben wij een grootschalige Outdoor Campagne opzet voor onze klant, waarbij we digitale Out-of-Home hebben gecombineerd met statische uitingen langs de snelweg.

Bever Instore winactie

Midden in de doelgroep aanwezig zijn en bezoekers van de Bever shops interesseren voor een vakantie in SkiWelt? Dat was het doel van onze klant. Een succesvolle campagne waarbij wij honderden Nederlanders geënthousiasmeerd hebben voor een vakantie in de SkiWelt.