Omdat we op dit moment niet naar de Alpen kunnen heeft Spalder Media Group een uniek product toegevoegd aan hun portfolio. Om de vakantiebeleving alvast naar Nederland te halen heeft Spalder Media Group de Bergbox bedacht. Een verzamelbox met unieke producten uit de Alpen, informatiefolders over regio’s en vouchers voor activiteiten en vakanties. Een uniek product waarbij de bergbeleving en informatievoorziening centraal staat. Wil jij partner worden van deze box? Meld je dan nu aan en bereik duizenden bergliefhebbers!

De box die eind april / mei verstuurd gaat worden naar 10.000 ontvangers bevat unieke producten uit de bergen en producten waar bergliefhebbers iets aan hebben. Denk hierbij aan kleine give-aways zoals stukje kaas, worst, sjaal, zonnebril of een flesje wijn uit een bijzondere regio in de Alpen. Naaste de fysieke producten bevat de box een verzameling van leuke brochures, flyers en vouchers.

Download hier de volledige mediakit van onze Bergbox.

You must be logged in to post a comment.